sobota

KLADNO 2 (Středočeský kraj)




































































































15 komentářů:

  1. Zdravim, divala jsem se na fotky z Kladna,/nebot za ziji 50 let, ale pisete, ze jsou snimky z Kladna 2, to neni zadna pravda, je to centrum Kladna
    Kladno 2 je jina cast Kladna -kocehlavy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Autor tím myslel 2 část fotek z Kladna...ty anonyme👍

      Vymazat
  2. To označení Kladno 2 znamená, že jde o druhý soubor z Kladna. Dávám do jednoho souboru asi 30 srovnávaček, takže po Kladnu 1 následuje Kladno 2 a kdybych někdy vytvořil další, půjde o Kladno 3, ať už je administrativní členění jakékoliv. Tak je to ve všech ostatních lokalitách.


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pane Víšku, je to přeci jasný-děkuji moc za vaši práci!

      Vymazat
  3. Super, krasna prace, Kladno 2 je jasne kazdemu, za dobrotu na zebrotu zni jedno prislovi, díky

    OdpovědětVymazat
  4. Super, krasna prace, Kladno 2 je jasne kazdemu, za dobrotu na zebrotu zni jedno prislovi, díky

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den.
    To co jste udělal je úžasné a určitě to dalo hodně práce. Já se v Kladně narodil a jezdiljsem tam k babičce. Tyhle obrázky by určitě potěšily mojí maminku, ale bohužel už nepotěší. Ona byla kladenský patriot. Vždy když jsme v Kladně byli, tak vzpominala kde co bylo, kde děda četník sloužil atd.
    Mějte se moc hezky a za tohle Vám moc děkuji.
    Honza Kubricht

    OdpovědětVymazat
  6. Hezká srovnávačka. Ovšem z pohledu na ty ohavný barevný vietnamský fasády se mi chce zvracet. Bohužel to asi nikomu z Kladeňáků nevadí, v Praze by se proti tomu dávno podepisovaly petice.

    OdpovědětVymazat
  7. Pane Václave, nádhera. Všechna ta místa poznávám, viděla jsem i váš první soubor. Co děláte je záslužné a krásné. A jistě pracné. Přeji hodně zdraví a těším se na další. Jana Bachurská, kladenská rodačka.

    OdpovědětVymazat
  8. je to krásné jsem z Kladna, původem Slaňák
    Jarda

    OdpovědětVymazat
  9. Jako Kladeňáka mne fotky moc potěšili, jen nechápu mentaltu lidí, kteří se ^ zasloužili^ o odstranění sochy rudoarmějce - coby symbol osvobození, trapné- nyní je tam jak vidno z fotky jen patník z el. rozvaděčem- pro pamětníky-ta socha bývala za budovou 1.ZDŠ ..

    OdpovědětVymazat
  10. Také se přidávám k řadě pochvalných a obdivných komentářů.
    V Kladně jsem se narodila a žiji zde celý život, proto mě překvapilo malé množství změn na uvedených snímcích. Je to tak zřejmě proto, že na snímcích jsou převážně dominantní stavby prezentované na pohlednicích, kterých v našem městě není moc. Našlo by se ještě mnoho starých fotografií míst, která prošla výraznější, často i totální proměnou podobně jako prostor, kde stál hotel Sport. V objemu snímků z celé republiky, které ve svém blogu zveřejňujete je ovšem i tento "kladenský díl" zajímavým a záslužným počinem. Díky!

    OdpovědětVymazat