středa

BENEŠOV 1 (Středočeský kraj)

























































































8 komentářů:

  1. Jsem okouzlen,máte to perfektní,vím co to obnáší,také se tím zabývám,ale ne v takovém "rozmachu",jsem Tepličák,takže mé srovnávačky jsou z TEPLIC A BLÍZKÉHO OKOLÍ.Shodou okolností tato místa u Vás absentují.Nemám svůj blog prezentuji to na Rajčeti,pod "jirkajir".Je třeba hledat "návraty v čase",pohlednicové návraty a pohlednice(je to číslované) Také Ústí.Příklad zde...http://jirkajir.rajce.idnes.cz/Pohlednice_18/ Jiří Jiráček----1jiracekj@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Nevím, zda úsměv - nebo slzu v oku... Každopádně nádherné. Děkuji za Benešov, jsem rodačka.

    OdpovědětVymazat
  3. Je strašne jak jsou všude omlaceny krásné štuky

    OdpovědětVymazat
  4. Je strašne jak jsou všude omlaceny krásné štuky

    OdpovědětVymazat
  5. černobílá fotografie a barevná značný rozdíl škoda ,že autor neposkytuje třetí také černobílou. a škoda štuků? tady je spíš jak postupně šlo výš řemeslo a materiál.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toulám se krajem a bavím se. Za nejdůležitější považuju, abych zhruba fotil ze stejného místa jako dávný fotograf. S barvou je to různé, staré pohlednice jsou různě barevně vyvedené. Nejsem žádný fantastický ajťák, ale nedělá mi problém fotky barevně upravit podle své nálady. Tedy každý má možnost si to u počítače upravit. Fotky na mém blogu jsou volně kopírovatelné, tak se bavte. V.V.

      Vymazat
  6. Nejsem sice rodačka,ale jsem už taky pamětník a mám ráda tyhle srovnávací fotografie.

    OdpovědětVymazat